Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Ékszergyertya Monoi de Tahiti karlánccal

Cikkszám: tahiti_kar   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Westend
 14 990 Ft
Méret:
kb. 1kg, 17*8,5cm
Termék leírás:

Fürdőzz az egzotikus napsütésben, Monoi érzéki illatával. Most egyetlen gyertyagyújtással eljuthatsz a távoli, trópusi paradicsomba, és kényeztetheted érzékeid a monoi, gardénia, frézia és a sugárzó ylang-ylang virágok gazdag illatával, kiegészítve a nyugtató levendula és a fehér liliom aromájával, mind-mind természetes, adalékanyagmentes illóolaj formájában, melyet az Imperial szójagyertyába zártak. A körülbelül 1kg súlyú, kézzel készített gyertyák mindegyikében egy különleges ékszert rejtettek el, melyek értéke változó, 10 és 2000 angol font közötti összeg.
Ebben a Monoi de Tahiti illatú, trópusi motívumokkal elegánsan díszített gyertyában egy ezüstből vagy sárga- és fehéraranyból készült karláncot rejtettek el, de a pontos megjelenése mindenki számára meglepetés. Az ékszerek biztonsági csomagolással ellátottak, melyekhez maximum 10-15 óra égés után juthatsz hozzá, aminek pontos ideje a termék elhelyezkedésétől függ. 
A magas minőségű ékszergyertyák 100%-ban természetes szójaviaszból készültek, hozzáadott adalékok nélkül, kizárólag a legfinomabb illóolajokkal. A gyertyák készítésénél nem használtak káros adalékanyagokat, pamut kanócot viszont igen, mely tiszta égést tesz lehetővé, valamint koromlerakódásokkal nem szennyezi az otthonod. A szójabab, melyből a gyertyák készülnek, természetes, biológiailag lebontható, megújuló alapanyag, mely akár 50%-kal hosszabb ideig ég és tisztább, mint a paraffinos társai. Minden gyertya a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, kézi öntéssel készült az Egyesült Királyságban, hogy tökéletes ajándékot jelentsen neked és szeretteinek. Anyaga: üveg, égési idő 120 óra.