Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Ékszergyertya Édes füge fülbevalóval

Cikkszám: sweetfig_ful   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Központi raktár
  • Stile Interio - Árkád Budapest
  • Stile Interio - Westend
 14 990 Ft
Méret:
kb. 1kg, 17*8,5cm
Termék leírás:

A lédús füge csábító illatával felébresztheted az érzékeid, és felidézheted a nyári pillanatokat a lenyűgözően édes, gyümölcs- és virágillat kavalkáddal. Fantasztikus, valódi luxus ajándék magadnak, és szeretteidnek! A közel 1kg súlyú, kézzel készített gyertyák mindegyikében egy különleges ékszert rejtettek el, melyek értéke 10 és 2000 angol font közötti összeg, melynek pontos értékét a gyertyához mellékelt címke segítségével tekintheted meg. Ebben a füge illatú gyertyában egy ezüstből vagy sárga- és fehéraranyból készült fülbevalót találsz, de a pontos megjelenése mindenki számára meglepetés. Az ékszerek biztonsági csomagolással ellátottak, melyekhez maximum 10-15 óra égés után juthatsz hozzá, ennek pontos ideje az ékszer elhelyezkedésétől függ. 
A magas minőségű ékszergyertyák 100%-ban természetes szójaviaszból készültek, hozzáadott adalékok nélkül, a legfinomabb illóolajokkal. A gyertyák készítésénél nem használtak káros adalékanyagokat, pamut kanócot viszont igen, mely tiszta égést tesz lehetővé, valamint koromlerakódásokkal sem szennyezi az otthonod. A szójabab, melyből a gyertyák készülnek, természetes, biológiailag lebontható, megújuló alapanyag, mely akár 50%-kal hosszabb ideig ég és tisztább, mint a paraffinos társai. 
Minden gyertya a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, kézi öntéssel készült az Egyesült Királyságban, hogy tökéletes ajándékot jelentsen neked és szeretteinek. Anyaga: üveg, égési idő 120 óra.