Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Vörös ribiszke lekvár

Cikkszám: lekvar11   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Árkád Budapest
  • Stile Interio - Westend
 1 890 Ft
Méret:
240 g
Termék leírás:

A savanykás ribizli ízét hagytam meg olyannak, amilyennek Isten megteremtette számunkra. Kevés cukorral édesítettem csupán. Nincs benne semmiféle fűszer, nincs itt semmi hókusz-pókusz kérem, csak a gyümölcs fanyar és gyümölcsösen frissítő íze. Mihez ajánljuk a piros ribizli lekvárt?
Ezt az ízt azért készítettem el, mert gondolni akartam azokra is, akik szerezik a letisztult, friss, savanykásan gyümölcsös ízeket. A klasszikus, házias ízek rajongói biztosan azonnal szerelembe esnek.
Reggelikhez, joghurtba vagy müzlibe keverve az egyik legjobb napindító gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Egy jó, ropogós, sajtos pirítóshoz és péksüteményekhez, kalácshoz kötelező tananyag szerintem. De ha egyszerűen csak egy friss, gyümölcs élményre vágysz, akkor válaszd bátran ezt a lekvárt.

Amit a piros ribizli lekvárról tudnod kell
A ribizli lekvár felbontás nélkül a jelzett időpontig őrzi meg minőségét, fénytől, hőtől védett környezetben.
Felbontás után 4'C-on tárolva egy hétig fogyasztható.
Allergén és egyéb információkkal kapcsolatos kérdésedet bátran tedd fel az : ugyfelszolgalat@csikoslekvar.hu címen, igyekszünk mihamarabb válaszolni.
Az ribizli lekvárban tartósítószereket, ízfokozót és színjavítókat nem használok, mert én sem szeretem őket. Csak olyan alapanyag kerül a CSIKOS üvegekbe, melyeket bátran odaadok én is gyermekeimnek.
Magyarországon készült termék, hazai alapanyagok és premium fűszerek és hozzávalók preferálásával és magyar emberek keze munkájával. Próbáld ki a konyhádban a piros ribizli lekvát!
Túrógombóc, édes tejföllel és Piros ribizli lekvárral
Hozzávalók 4 főre:

60 dkg túró (áttörve)
3 tojás
3 ek búzadara (esetleg útifű maghéj)
3 ek porcukor
1,5 dl tejföl
1 vaníliarúd, kikapart magjai
Öntethez:

2 dl tejföl
2 ek méz
1 db CSIKOS Ribiszke lekvár
A gombóc hozzávalóit alaposan elkeverjük és egy órára a hűtőbe tesszük pihenni.


Egy fazékban sós-cukros vizet teszünk fel forralni, és addig a tejfölt és a mézet elkeverjük.
A túróból, vizes kézzel kis gombócokat formázunk és a forrásban levő vízben megfőzzük őket.
Tálaláskor pirított morzsába is forgathatjuk akár, a szokásos módon.Tetejét bőséggel meglocsoljuk az édes tejföllel és arra kanalazzuk a CSIKOS Piros ribizli lekvárt, hogy mindenhova jusson.