Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Lilahagyma lekvár szilvával és rozmaringgal

Cikkszám: lekvar09   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Központi raktár
  • Stile Interio - Árkád Budapest
 1 890 Ft
Méret:
240 g
Termék leírás:

Karamellizált lilahagymából, szilvával és illatos fűszerekkel készítettem.
A fahéj, zöld karadmom, szegfűbors mellett modenai balzsamecettel öntöttem nyakon, amitől mindenféle hús, grill és BBQ fogás emlékezetes lesz tőle.
Ez a chutney egyszerre fűszeres, savanykás, mint a legvagányabb Street Food kocsikból szerezted volna. Mihez ajánljuk a lilahagyma-szilva rozmaringgal chutney-t
Hamburgerhez vagy szendvicsekhez próbáltuk már ki.De ha a hétvégi kerti grillpartit akarod színesebbé tenni, akkor ezzel a chutny-val Te leszel a grillpartik királya!
Saláták, vega ételek mellé is tökéletes kísérő.
Próbáld ki tortillához, nachos-hoz, sült burgonyához vagy chips-hez, helyettesíthetsz vele mártogatókat vagy a ketchup-ot.Vendégváróként, kis tálkában egy kis pirítóssal fantasztikus köszöntő fogás!

Amit a lilahagyma-szilva rozmaringgal chutneyról tudnod kell
A chutney felbontás nélkül a jelzett időpontig őrzi meg minőségét, fénytől, hőtől védett környezetben.
Felbontás után 4'C-on tárolva egy hétig fogyasztható.
Allergén és egyéb információkkal kapcsolatos kérdésedet bátran tedd fel az : ugyfelszolgalat@csikoslekvar.hu címen, igyekszünk mihamarabb válaszolni.
Tartósítószereket, ízfokozó és színjavítókat nem használok, mert én sem szeretem őket. Csak olyan alapanyag kerül a CSIKOS üvegekbe, melyeket bátran odaadok én is gyermekeimnek.
Magyarországon készült termék, hazai alapanyagok és premium fűszerek és hozzávalók preferálásával és magyar emberek keze munkájával. Házi chicken burger, CSIKOS Lilahagyma-szilva rozmaringgal chutney-val
Hozzávalók 4 főre:

4 db hamburger zsemle
2 marék mosott rukkola saláta
1 üveg CSIKOS lilahagyma-szilva rozmaringgal chutney
2 db paradicsom vagy uborka
Hamburger húshoz:

70 dkg darált csirkemell
10 dkg apróra vágott bacon
csipet só, fehérbors
1 kk apróra vágott rozmaring
A hamburger zsemléket vágjuk félbe és mindegyik felét pirítsuk aranyszínűre egy serpenyőben, vagy grill lapon.
A darált húsból, bacon-ból és a fűszerekből gyúrjunk pogácsákat és süssük meg serpenyőben vagy rost lapon. Tálaláskor a zsemlék mindegyik felét kenjük meg bőségesen a Lilahagyma-szilva rozmaringgal chutney-val. Az alsó felére halmozzunk a friss rukkolából és erre helyezzük a szaftos húspogácsát. Rétegezzük paradicsommal vagy egyéb zöldségekkel. Végül jöhet rá a teteje és már fogyasztatjuk is.