Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Kir Royal lekvár áfonyával és pezsgővel

Cikkszám: lekvar08   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Központi raktár
  • Stile Interio - Árkád Budapest
 1 890 Ft
Méret:
240 g
Termék leírás:

Édes, zamatos alma, frissen gyöngyöző pezsgő és aszalt áfonya került a CSIKOS üvegekbe.
Főzés közben a pezsgő alkoholtartalmából párolgott el ugyan, de a végeredmény mégis tartalmaz alkoholt, ennek figyelembe vételével fogyasztandó például autóvezetés előtt. Mihez ajánljuk a Kir Royal lekvárt pezsgővel és áfonyával?
A kedvelt Kir Royal koktél ízélményét varázsoltuk üvegbe.
Desszertek, sütemények, gyümölcs és túrótorták fantasztikus kiegészítője. Kalács, muffin mellé különleges ízélményt ad legyen szó reggeliről vagy uzsonnáról.
De ha a nyári hőségben a fagylalt mellé keresel valami egyedit, akkor is biztosan számíthatsz rá.
Da ha a vadhúsból vagy kacsamellből készült ételeket szeretnéd színesíteni, akkor biztosan sikert aratsz vele a vendégeid körében.

Amit a Kir Royal lekvárról tudnod kell
FIGYELEM! Alkohollal készült termék!
A Kir Royal lekvár felbontás nélkül a jelzett időpontig őrzi meg minőségét, fénytől, hőtől védett környezetben.
Felbontás után 4'C-on tárolva egy hétig fogyasztható.
Allergén és egyéb információkkal kapcsolatos kérdésedet bátran tedd fel az : ugyfelszolgalat@csikoslekvar.hu címen, igyekszünk mihamarabb válaszolni.
A Kir Royal lekvárban tartósítószereket, ízfokozót és színjavítókat nem használok, mert én sem szeretem őket. Csak olyan alapanyag kerül a CSIKOS üvegekbe, melyeket bátran odaadok én is gyermekeimnek.
Magyarországon készült termék, hazai alapanyagok és premium fűszerek és hozzávalók preferálásával és magyar emberek keze munkájával. Zsályás-pezsgős kacsacomb, velesült édesburgonyával és CSIKOS Kir Royal lakvárral
Hozzávalók 4 főre:

4 db hízott kacsacomb, tisztítva
1 evőkanál olaj
2 evőkanál méz
4 db hízott kacsacomb, tisztítva
1 szál póréhagyma
1 kg édesburgonya, tisztítva, cikkezve
1 dl száraz pezsgő
1 üveg CSIKOS Kir Royal lekvár pezsgővel és áfonyával
A kacsa combokat sózzuk és borsozzuk, majd kevés frissen vágott zsályával is bedörzsöljük.
Alufóliával lefedve, pár csepp olajjal és a pezsgővel meglocsolva puhulásig sütjük. Ekkor megkenjük a mézzel és mellé tesszük az ujjnyi szeletekre vágott póréhagymát és a cikkezett édesburgonyát is, majd ismét lefedve tovább sütjük, míg minden porhanyósra puhul.
Tálaláskor esetleg még alufólia nélkül kicsit rápiríthatunk a kacsacomb bőrére.
Az édesburgonyával tálaljuk a foszlós kacsacombot, mely mellé bőséggel kanalazunk a gyümölcsös-pezsgős CSIKOS Kir Royal lekvárból.