Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Szamóca lekvár levendulával és citromfűvel

Cikkszám: lekvar07   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Árkád Budapest
  • Stile Interio - Westend
 1 890 Ft
Méret:
250 g
Termék leírás:

Ebben az eperlekvárban az édes, zamatos szamóca ízét gyengéden parfümözi be a levendulavirág és a citromfű, amitől azonnal a napsütéses provancei levendulamezőn sétálva találod magad. 
A lédús és édes szamócát levendulavirággal illatosítottam, melyhez a végén kevéske citromfüvet hintettem, melytől frissebb, „csajosabb” lett ez a különleges eperlekvár. Mihez ajánljuk a szamóca, illatos levendula citromfűvel készült eperlekvár-t
Desszertek, sütemények és édességek színesíthetőek ezzel a különleges eperlekvárral. Családi reggelikhez, gofri és palacsinta partikhoz legalább egyszer ki kell próbálnia mindenkinek.
Piskóták, torták, sütemények, fagylaltok, panna cotta, pudingok mellett bizonyított már számtalanszor és a CSIKOS rajongók egyik legnagyobb kedvence az eperlekvár.
Olyan, mint egy nőies, édes és csábító parfüm, ami után mindenki utánafordul, egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Ezért ez a különleges eperlekvár kifejezetten hölgyek kedvence az édes, illatos hangulata miatt.
Ezért kifejezetten javaslom udvarláshoz, meglepetésnek, eljegyzéshez és béküléshez! :)

Amit a szamóca, illatos levendula citromfűvel készült eperlekvárról tudnod kell
Az eperlekvár felbontás nélkül a jelzett időpontig őrzi meg minőségét, fénytől, hőtől védett környezetben.
Felbontás után 4'C-on tárolva egy hétig fogyasztható.
Allergén és egyéb információkkal kapcsolatos kérdésedet bátran tedd fel az : ugyfelszolgalat@csikoslekvar.hu címen, igyekszünk mihamarabb válaszolni.
Az eperlekvárban tartósítószereket, ízfokozót és színjavítókat nem használok, mert én sem szeretem őket. Csak olyan alapanyag kerül a CSIKOS üvegekbe, melyeket bátran odaadok én is gyermekeimnek.
Magyarországon készült termék, hazai alapanyagok és premium fűszerek és hozzávalók preferálásával és magyar emberek keze munkájával. Rizskoch muffin, CSIKOS Szamóca levendula citromfű lekvárral
Hozzávalók 4 főre:

40 dkg rizs
1,5 l tej
3 evőkanál nádcukor
1 citrom reszelt héja
1 vaniliarúd kikapart magjai
5 tojás
8 dkg sós vaj
1 üveg CSIKOS Szamóca, illatos levendula citromfűvel készült eperlekvár
A rizst megfőzzük tejben, melybe előzőleg belekevertük a vaníliát, citromhéjat és a vajat is. Félretesszük hűlni. A fehérjékből kemény habot verünk, a tojások sárgáját pedig kikeverjük a cukorral.
A habot és a sárgáját óvatosan a rizshez keverjük, vigyázva, hogy a hab ne törjön össze.
Az így kapott keveréket szilikon vagy papír muffin formákba töltjük és 150’C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Tálaláskor a CSIKOS szamóca, illatos levendula citromfűvel készült eperlekvárt kanalazzuk mellé. Díszítésnek friss citromfű levélkével vagy mandulaszirommal díszíthetjük.