Értesülj elsőként a legújabb trendekről, akciókról!

Iratkozz fel hírleveleinkre!

Hírlevél feliratkozás

Bazsalikomos málnatorta lekvár zöldtea levelekkel 250gr

Cikkszám: lekvar03   KÉSZLETEN - Melyik áruházban érem el? »

  • Stile Interio - Allee
  • Stile Interio - Árkád Budapest
  • Stile Interio - Westend
 1 890 Ft
Méret:
250 g
Termék leírás:

Mi a titka málnalekvárnak? Talán a bazsalikom? A gyümölcs? És az egész megbolondítva zöldteával? Bizony, ezeket a fűszereket rendszeresen használom gyümölcsleveseimnél és desszertjeimnél is. 
Az érett, zamatos málna és a friss bazsalikom illata számomra vitán felül áll. Na ezt még kicsit finomhangoltam a zöldtea jázminos, érzéki illatával. Nekem, mint készítőnek, ez az aktuális kedvencem. 
Finom, törékeny, mégis van karaktere. Ráadásul nagyon sokoldalúan felhasználható. Mihez ajánljuk a bazsalikomos málnalekvárt zöldtea levelekkel
A bazsalikomos málnalekvár sütemények, desszertek, muffin, fagylalt és croissant tökéletes kiegészítője. Palacsinta és gofri parti nem mehet le nélküle. De emellett több alkalommal is nagy sikerrel szerepelt az általam tartott borvacsorákon, amikor érett sajtokhoz vagy szárnyas hús pástétomokhoz kínáltuk a borász barátommal.
A málnalekvárt egészséges, édes és feszes málnaszemekből főztem, melyhez a végén vágtam össze apróra illatos bazsalikom levélkéket. Vigyáztam, hogy ne vesszenek el az értékes illóolajok és aromák. Ennek köszönhetően egy gyümölcsös parfümre emlékeztető, könnyű de csábítóan édes élmény lett a végeredmény.

Amit a bazsalikomos málnalekvárról tudnod kell
A málnalekvár felbontás nélkül a jelzett időpontig őrzi meg minőségét, fénytől, hőtől védett környezetben.
Felbontás után 4'C-on tárolva egy hétig fogyasztható.
Allergén és egyéb információkkal kapcsolatos kérdésedet bátran tedd fel az : ugyfelszolgalat@csikoslekvar.hu címen, igyekszünk mihamarabb válaszolni.
A málnalekvárban tartósítószereket, ízfokozót és színjavítókat nem használok, mert én sem szeretem őket. Csak olyan alapanyag kerül a CSIKOS üvegekbe, melyeket bátran odaadok én is gyermekeimnek.
Magyarországon készült termék, hazai alapanyagok és premium fűszerek és hozzávalók preferálásával és magyar emberek keze munkájával. Bazsalikomos Panna Cotta, CSIKOS Bazsalikomos málnalekvárral
Hozzávalók 4 főre:

1 l tej
2 evőkanál zselatin
3 evőkanál nádcukor
1 csokor friss bazsalikom levél, apróra vágva
1 üveg CSIKOS Bazsalikomos málnalekvár zöldtea levelekkel
A tejet felforraljuk és hozzáadjuk a cukrot és a zselatint.
Ekkor belekeverjük a frissen összevágott bazsalikom leveleket és félretesszük hűlni.
Kis tálkákba merjük és hűtőbe téve, 2-3 óra alatt kidermesztjük.
Tálaláskor rákanalazzuk a CSIKOS Bazsalikomos málna zöldtea lekvárt és friss bazsalikomlevéllel vagy pár csepp olivaolajjal díszítjük.