Bemutatkozunk

Az otthon nem egy hely. Az otthon egy érzés. Mi, a Stile Interio-nál ezt az elvet valljuk, és immár 10 éve azon dolgozunk, hogy ezt az érzést minél több lakásba eljuttassuk. Küldetésünk, hogy a nap végén egy igazán hangulatos, meghitt otthonba érj haza, ahol igazán jól és komfortosan érzed magad. Mivel a napunk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, így véleményünk szerint ez a környezet sem hanyagolható el, kínálatunkban számos olyan terméket találsz, ami feldobja az egyhangú falakat és az egyszerűen berendezett helyiségeket. Azt valljuk, hogy a kreatív megvalósításhoz nem feltétlenül kell szakember segítségét igénybe venned, sőt minél jobban teret engedsz a saját ízlésednek, annál biztosabb lehetsz abban, hogy az eredmény nem fog csalódást okozni. Választékunkban megtalálod a vidám, könnyed elemeket – pl. színes konyhai kiegészítőket -, és az egyedi formavilágú, kifinomult kiegészítőket is a falióráktól kezdve a lámpákon át egészen a kanapékig.

Az olyan apró kellékek, mint például a fali dekorációk, gyertyák, bögrék, textilek vagy vázák ideális ajándékok is lehetnek egy-egy alkalomra. Lehet, hogy ezek elsőre csak tárgyaknak tűnnek, viszont ahányszor csak a megajándékozott rápillant, biztosan Te fogsz eszébe jutni – egy mosoly kíséretében. Azt gondoljuk, nem feltétlenül kell egy-egy kiemelt nap ahhoz, hogy örömet szerezz annak, aki fontos, ezért olyan hétköznapi apróságokkal is bővítettük a kínálatunkat, amik egyáltalán nem nevezhetőek sablonosak. Meglepetés édesanyádnak, édesapának, testvérednek, barátodnak, barátnődnek, vagy éppen a nagyszüleidnek? A Stile-ben a praktikus, stílusos, romantikus, vicces és az igazán kifinomult, minőségi termékek között mindenkinek találsz ideális alternatívát. Megkönnyítjük számodra a keresést: a több mint 2000 termékünket alkalmak és személyek szerint kategorizáltuk, megkönnyítve az ajándék választást.

Igazi büszkeségeink a saját fejlesztésű termékeink, amiket a szépség, a harmónia és a praktikum ötvözésének jegyében hívunk életre. Követjük a trendeket, figyelünk az igényeitekre, ennek megfelelően tervezzük meg az egyedi és formabontó designer újdonságokat.

Személyesen is megnéznéd a termékeinket? Látogass el az Allee-ban, a WestEnd-ben vagy az Árkádban található üzletünkbe, ahol gyakran rendezzük át kirakatainkat azzal a céllal, hogy inspirációt nyújtsunk Nektek. Gyere be és érintsd meg élethű orchideánkat, helyezd el gondolatban a kedvenc képed kereteinkben, fogd kezedbe bögréinket és képzeld el milyen lesz az új kedvencedből kortyolni a kávéd vagy teád egy átlagosnak látszó napon. Eladóink szívesen adnak tanácsot, ötleteket, amennyiben bizonytalan vagy, ezen kívül érdemes odafigyelned akcióinkra is, hiszen ki tudja, milyen kincsre bukkansz. Legyen szó lakásdekorációról, lakberendezésről vagy ajándékról, a Stile-nél biztosan találsz alternatívát!

Miért vásárolj nálunk?

  • a szállítási díj 1290 Ft (kivéve bútorok, amelyekre egyedi árajánlatot tudunk küldeni)
  • gyors házhozszállítás
  • személyes átvételi lehetőségek
  • 30 napos Stile pénzvisszafizetési garancia
  • készleten lévő termékekkel dolgozunk
  • korrekt és gyors garanciális ügyintézés
  • 10 éves tapasztalatunkkal segítünk a választásban
  • a gondos csomagolásnak köszönhetően a kiválasztott terméked biztonságban megérkezik