A NAGY NAP KELLÉKEI

2016. april 6.  | 

Esküvő

Egy nyári esküvőre már most készülni kell, rengeteg feladat vár az ifjú párra és segítőikre. Szeretnénk némi utánajárástól megkímélni mindenkit, ezért webshopunkba külön gyűjtöttük az esküvői tartozékokat, hogy otthonról, fotelből, néhány kattintással, keresgélés nélkül lehessen válogatni. Mutatjuk a kedvenceinket!

Milyen lesz az asztalok stílusa?

Ha a csillogás mellett döntöttetek, amit abszolút megértünk, hiszen ezen a napon mindennek ragyognia kell, mint a menyasszony szemének :) szóval, ha szemkápráztató lesz a dekoráció, akkor ne hagyjátok ki pompás kristály gyöngyös virágainkat. Több színben és formában kínáljuk ezeket a kedves, ragyogó darabokat!

01*A kép csak illusztráció

Ha inkább a színekkel játszotok, akkor is van ötletünk! Kis, színes fa szívecskéink bohókás és mégis kedves hangulatot teremtenek mindenhol. Mehetnek asztalra egyenként, az ültetőkártyák mellé vagy épp üveg edényekben a virágok mellé. Csak a fantáziátok szab határt!

02*A kép csak illusztráció

Pár kedves sor

Szépek az esküvői képek, a videók nagyon látványosak, de a vendégkönyv mégis különleges helyet foglal el az emlékek sorában. Olyan ez mint egy jókívánság album, minden vendég beleírhat, beleragaszthat valamit, ami mosolyt csal az arcra még évek múltán is. Kifejezetten erre a célra ajánljuk ezt a mutatós könyvecskét.

03*A kép csak illusztráció


Gyűjtsd össze!

Van ahol szokás, hogy a vendégek üdvözlő kártyán írják meg jó kívánságaikat. Másutt a menyasszonytánc alatt a borítékokhoz van szükség egy megfelelő tárolóra. Bármelyik is a cél ez az elegáns doboz megállja a helyét. Nem kell keresgélned, nem kell dekorálnod, mi mindenre gondoltunk, hogy egy aprósággal kevesebb legyen, amin törnöd kell a fejed!

04*A kép csak illusztráció

A hivatalos is lehet mutatós

Legalábbis az elhelyezése :) Miután kimondtátok a boldogító igent, nemcsak csókot kaptok egymástól, hanem egy okiratot is az anyakönyvvezetőtől, ami igazolja, hogy egy pár vagytok. Erre például gyermeket születésénél is szükség lesz és még számtalan hivatalos helyen kérhetik, érdemes hát olyan helyre tenni, ahol meg is találod. Mi arról szeretnénk gondoskodni, hogy praktikus és mutatós helye legyen a papírnak. Válaszd ki melyik tároló illik hozzátok!

05*A kép csak illusztráció

Bízunk benne, hogy sikerült kicsit leegyszerűsítenünk a szervezés, beszerzés szerteágazó feladatait!