MIVEL LEPHETNÉM MEG A NAGYMAMÁMAT SZÜLETÉSNAPJÁN?

2017. august 15.  |  0

Ajándék

Mindannyiunk életében rendkívül fontos szerepet játszanak a nagymamák. Gyermekként rengeteg időt töltöttünk a nagyiéknál, sokat játszottunk, segítettünk a sütés-főzésben, csupa szeretet vett körül bennünket. Ezek az idők meghatározók voltak számunkra, hisz rengeteget tanulhattunk az idősebbektől. Természetesen felnőtt fejjel sem feledkezünk meg róluk, ezért összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel meglephetitek őket.

DXFGH

Sütés-főzés

Szinte nincs is olyan nagymama, aki ne szeretne sütni-főzni, főleg ha az egyetlen és imádott unokákról van szó! Remek ajándékötleteink vannak számukra. Akadnak sütéshez szükséges alapdarabok, melyek bizonyára megtalálhatóak a konyhájukban, viszont ezek idővel elhasználódnak és szükség van utánpótlásra. Ilyen például a kötény, sütőkesztyű és a konyharuha – természetesen ezek a darabok nálunk a Stile Interionál csupa kedves motívummal vannak ellátva. A szilikon egy nagyszerű találmány, mivel könnyű vele bánni és hőálló is, éppen ezért több konyhai termék is ebből az anyagból készült. A nagymamád bizonyára örülne egy szilikon sütőlapnak, amely tapadásmentes, esetleg egy tortaformának, llletve egy szettnek, melyben sütéshez szükséges eszközök vannak. Ezekkel az eszközökkel biztosan nagy sikert fogsz aratni és te fogsz eszébe jutni, amikor használja őket.

sedrfgh

Klasszikus darabok

A klasszikusság kedvelőinek mindenképpen ajánljuk csipkecsodáinkat, melyek finom eleganciájukkal szép elemei lehetnek a nagymamád otthonának. Egy szép alátét, kis kosár vagy akár szalvétagyűrű biztosan elnyerné a tetszését. Az apróbb tárgyainak pedig ott van a natúr len-csipke kombinációjú, szív alakú dobozka is.

wteszdfgh_1

Üvegtárgyak

Ha a nagymamád szereti a virágokat, akkor szuper ajándék lehet egy szép váza. Különböző alakú és stílusú üvegvázáink között biztosan megtalálod a megfelelő darabot. A dekorációs elemek meghatározóak egy otthon hangulatát illetően, éppen ezért csodaszép üvegtálaink mind különleges színnel és egyedi formával rendelkeznek.

sdfghj_1

Kényelem

Bizony ők is megérdemlik a kényeztetést, hiszen egész életükben keményen dolgoztak. Ha szeretnéd meglepni valamivel, ami a kényelmét szolgálja, választhatsz egy pihe-puha plédet, esetleg egy szép díszpárnát is.

sdzfh

Bármit is válassz szeretett nagymamádnak, biztosan nagyon fog neki örülni, hiszen tőled kapja nagy adag szeretettel meghintve.