MIT AJÁNDÉKOZZAK A PÁROMNAK?

2017. august 1.  |  0

Ajándék

Vajon mi a tökéletes ajándék, mellyel meglepheted a párodat? A mai világban megannyi csodás tárgy és élmény áll rendelkezésre, ha ajándékozásról van szó. Célszerű először is figyelembe venni, hogy mely alkalomból kívánod meglepni kedvesedet. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, melyek segítségével kiválaszthatod a számotokra megfelelő darabot a jeles alkalomra.

 

Praktikus ajándékok

Számos szép tárgy közül érdemes elsősorban olyat választani, mely nem csupán esztétikus, de hasznos is egyben. A sajtkínáló szett valódi ínyencek számára készült, igazán feldobja a hangulatot, ha ezen szervírozzuk a sajtkülönlegességeket vendégeinknek. S ha már gasztronómia, ne feledkezzünk el a borozás szerelmeseiről sem: egy elegáns bornyitó szett, egy jópofa borospohár, ami mutatja, hogy milyen napod volt máris különlegessé varázsolja a pillanatot.

GGFR

 

Személyes tárgyak

Ha valami igazán egyedire és különlegesre vágysz, közös emlékeiteket keretbe zárva az asztalra vagy akár a falra is tehetitek. Minden ember számára jó érzés visszanézni a meghitt pillanatokat és jó élményeket fénykép, esetleg videó formájában. Éppen ezért szép ajándék lehet a közös pillanataitokból összeállított fotóalbum is. Az esküvőtökről készült videóhoz pedig stílusos dvd tartó passzol.

DFG

 

Humoros ajándékok

Az sem baj, ha egy kis humorral színesíted a meglepetést és a szex csengőt választod ajándékul. Feliratos bögréink is mosolyt csalnak kedvesünk arcára jópofa és humoros szövegeikkel. Összetartozó bögrepárok is e célt szolgálják, számos felirat variációval kedveskedve.

FRDG

 

Szív küldi

A szerelem szimbóluma nem más, mint a szív. Éppen ezért bármilyen alkalomból választhatunk valamilyen szívecskés dekorációt vagy tárgyat ajándékul, például tojássütő serpenyőt, teatojást, mécsestartót vagy kerámia macit.

 HH

 

Ezek a kellékek azon túl, hogy kiváló ajándékötletek lehetnek, még a közös háztartást is színesítik. Mindegy milyen alkalom, születésnap vagy évforduló, egy biztos, ajándékozni jó.