5 lámpa, 5 stílus

2018. october 7.  | 

Lakberendezés

A hűvösebb időjárás beálltával, és az egyre rövidülő nappalok hatására hamarabb behúzódunk a négy fal közé. Az otthon szerepe a biztonság, a nyugalom és a pihenés lehetőségének megteremtése, épp ezért az ember ősidők óta ösztönösen alakítgatja, szépítgeti és próbálja minél komfortosabbá, meghittebbé varázsolni a saját ízlése szerint a környezetét, hogy a bent töltött idő minőségi élmény legyen az ott lakók számára. Szép küllemű, valamint funkcionális bútorokkal, kiegészítőkkel öltöztetik fel az élettereket, melyek kiválasztására sokan nagy hangsúlyt fektetnek olykor szakértői segítséget kérve ehhez. A hangulatkfokozó kiegészítők talán egyik legfontosabb eszköze a világítástechnika, amely manapság nagy figyelmet kap a térrendezéseknél. A megfelelő világítás nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem amellett, hogy betölti funkcióját, az érzelmeket és az általános lelkiállapotot befolyásoló hatással bír. Gondoljunk csak bele, mennyit jelent egy finoman pislákoló gyertyaláng a szobában, vagy egy határozott irányfény a festmény felett.

Ma már ahány féle tér, annyi típusú lámpa áll a rendelkezésünkre, kezdve az általános, mennyezeti szórt fénytől a konyhapult fölé épített spot irányfényen át a medencevilágításig, ám most sokkal egyszerűbb vizekre evezünk, méghozzá a szabadon álló, szakember közbenjárását nem igénylő hangulatfényeket kiemelve, melyekhez elég egy izzó és egy konnektor, hogy elrepítsen, megnyugtasson, a meleg fénye biztonságot nyújtson, vagy épp megfelelő társad legyen az esti olvasás mellé. A következőkben összegyűjtöttük az 5 kedvenc Stile fényforrásokat, melyeket 5 különböző stílusban helyeztünk el, hogy megmutathassuk, mennyit számít egy jól megválasztott lámpatest. Egy stílusában és színében az otthonodhoz passzoló lámpa már önmagában is látványos dekorációs elem, melyet funkciójától és méretétől függően elhelyezhetsz az éjjeli szekrényeden, az étkezőben lévő tálalószekrényen, vagy a kanapéd, foteled mellett is, hogy jelenlétével tovább fokozza a kényelmed, valamint a szem is  sokáig gyönyörködhessen benne. Most pedig lássuk, melyek lettek az idei őszi-téli szezon kedvencei:

whitegoldcobaltchandelierturquisetripod

Látogass el weboldalunkra, ahol a Stile Interio teljes lámpakínálatát megtalálod, vagy kérj segítséget személyesen az üzleteink valamelyikében, ahol készséggel állnak rendelkezésedre a megfelő darab kiválasztásában.


Kellemes, őszi estéket kíván,

a Stile Interio csapata!