Ajándék ötletek, testvéreknek

2018. december 7.  | 

Ajándék

Ha testvéred van, mindened van. Testvéreink tovább mellettünk lesznek, mint bárki más. Szüleitek után a testvéreid lesznek azok, akikkel mindenki másnál régebben ismeritek egymást. Ők tudják, hogy milyen is vagy valójában - ismerik azokat a dolgaid is, amelyeket gondosan elrejtesz a világ elől, és amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenél. Úgyhogy amikor egy barátra van szükséged, ők mindig ott lesznek, és a hozzájuk fűződő kötelék a világon a legerősebb. A következőkben csodálatos ajándékokat válogattunk a számukra, legyen akár fiú, vagy lány testvéred, segítünk megtalálni neki az igazit.

Lány testvérek számára:

angel

Pompás ajándék a lánytestvérednek! Különleges kerámia bögre fehér angyalszárny alakú fogantyúval, hogy ezzel tudtára add minden reggel, amikor a kávéját kortyolgatja, mennyire szereted az angyali mosolyát.csikos_1

A bazsalikomos málnalekvár sütemények, desszertek, muffin, fagylalt és croissant tökéletes kiegészítője. Palacsinta és gofri parti nem létezhet nélküle. Édesszájú testvérkédnek adj belőle egy üveggel - egyet pedig magadnak. :)

lajhar

Az örökké mosolygó lajhárok sokak kedvencei, nem véletlenül, hiszen árad belőlük a pozitív energia és mosolyt csalnak az emberek arcára. Garantáltan a testvéred is mosolyra fakasztja a lajhár formájú pici ajakbalzsamunk, amit ajándékba kap tőled.

laptop

A testvéred állandóan a laptoppal az ölében ül? Blogol? Dolgozik? Tanul rajta? Tedd neki kényelmesebbé a kütyüjével töltött időt ezzel a flamingóval díszített laptop tálcával, melynek puha, textilből készült alsó része kényelmes tartást biztosít a laptopnak. Ha pink szerelmes, akkor imádni fogja!

magic

A flitteres anyagból készült Magic párnával kreatívan dekorálhatja az ágyát vagy az olvasósarkot. Hangulatától függően feketévé vagy pink színűvé varázsolhatja a díszpárnát, egyetlen simítással! Ha kreatív lélek, a kedvenc darabja lesz.

pinkflamingo

Ha a testvéred flamingó mániás, valószínű igyekszik minden rózsaszín madár formát begyűjteni. Nos, ideje bővíteni a repertoárt, nem hiányozhat ez a flamingós hangulatfény sem. A maga 42 centiméterével igen tekintélyes darab lesz a szobádban.

renszarvas_1

A Télapó leghűségesebb barátja a rénszarvas, aki segít neki eljuttatni az ajándékokat a gyerekek címére. Egy viszont elkószált a csordától, és talán épp a testvéred felé tart!? Ha szereti a plüssöket, nagyszerű ajándék a számára.

sister

Ha te is abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a nővéred/húgod a legjobb barátnőd is egyben, lepd meg őt egy kedves, szívhez szóló ajándékkal, mint például ezzel a kerámia tállal. Tarthatja benne a gyűrűit, ékszereit, aprópénzt, vagy pici bonbonokat. Nem szükséges külön alkalom arra, hogy örömöt szerezz annak, akit szeretsz, ám mint tudjuk a karácsony az egyik legjobb alkalom az ajándékozásra.

squishy

Ez az aranyos plüss hengercica az egyik darabja a csodás Squishy családnak. Extra puha plüssfigura, amely könnyen belopja magát kicsik és nagyok szívébe. A kedves designt és a finom anyagot a testvéred biztosan imádni fogja!

yummy

Íme a legédesebb ám cukormentes fánkunk, aminek a tesód kimondottad fog örülni, pláne akkor, ha kényes az alakjára. :) Használhatja majd vezetés közben is, ha úgy érzi, nem lát ki rendesen az autóból, tavasszal piknikezéskor, jógázáshoz, olvasáshoz, utazáskor, strandoláskor. Nagyon praktikus, extra puha és hihetetlenül cuki! 

Fiú testvérenek:

believe

Higgy az álmaidban, minden lehetséges! Erre ösztönöz mindenkit ez a felakasztható tábla is. Ha a testvérednek egy kis bátorítás, inspiráció, apró segtség jól jönne, lepd meg ezzel a darabbal, hogy kifejezhesd a gondoskodásod felé.

controller

Játék az egész világ! - Nem kell mindig komolyan venni az életet te sem. Videójáték mániás testvérednek, örök gyerekeknek kötelező darab a videójáték irányító formájú füllel készült bögre. GAME OVER felirata révén akár rendszeresítheti a nap végi lezárások alkalmával elfogyasztott teáira is.

husky

Testvéred imádja a huskykat és úgy általában minden kutyust? Akkor lepd meg őt egy ilyen cuki, óriási, pihe-puha párnával! A kutyus nagyon puha, ölelgetnivaló és mosható is, úgyhogy kisgyermekeknek is nyugodtan adható.

Untitled-1_2

Nagyon menő a ez az 51cm-es "szélesvásznú" mozitábla! A filmezés szerelmes testvéred imádni fogja ezt a dekoratív üzenőtáblát, nem utolsó sorban kellemes fénye filmezéskor lágy háttérvilágítást ad a szobában. Adj neki mellé még egy popcorn tálat és egy adag popcornt is - jövőre pedig egy fitness bérletet… :)

raffinee

A hömpölygő, madagaszkári kakaóbabokból készült étcsokoládémasszát finomra őrölt, kézzel szüretelt, Madagaszkáron termő vadborssal zabolázta meg eme ínyenc csokoládék gyártója, majd ebbe a tüzes elegybe pirított mandulaszemek merülnek alá, melyeket kakaópor köntösbe öltöztettek, csak is azért, hogy te Gombóc Artúr testvéred édesség iránti vágyát csillapítsák. :)

winner

Kemény időszak a munkában? Lezárultak a vizsgák? Megvan a diploma? Ahányan vagyunk, annyiféleképpen lehetünk az életünk kisebb-nagyobb meccseinek nyertesei. Minden nappal túlélők vagyunk, és minden nap végén győztesek is. Ha a testvéred versengő típus, vagy egy nagy feladaton van túl, ez a neki való bögre, amely minde reggel vagy este emlékezteti rá, hogy ő a legjobb!

LED

"A sör olcsóbb, mint a terápia." - hirdeti viccesen ez a világító söröskupak gyűjtő dobozunk, ami a sörkedvelő testvérednek tökéletes és humoros ajándék lesz. Sötétbarna fából készült doboz, a tetején egy nyílással, amin keresztül beledobhatja a kinyitott sörök kupakját. LED világítása révén menő dekoráció lesz a szobájában, vagy a konyhájában.

Legközelebb azoknak gyűjtünk ajándékokat, akik mindennél szenvedélyesebben gyakorolják a hobbijukat - ami talán a munkájuk is egyben? :) Mindenképp várunk vissza!

Kellemes adventet kívánunk,

Stile Interio