Mit ajándékozz a férjednek? 10 karácsonyi meglepi ötlet

2018. november 25.  | 

Ajándék

Egy valamiben biztosan egyetértünk, hogy a férfiaknak a legnehezebb vásárolni! Évek óta együtt vagytok, mégis állandó gondot okoz az ajándékvásárlás? Idén karácsonykor a klasszikus zokni-sál-nyakkendő-pulóver helyett valami egyedivel lepnéd meg a párod? A legjobbkor jársz erre, mivel ezt a cikket is azért íruk, hogy segítsünk neked választani.
Szeretnénk örömtelibbé varázsolni az ünnepi várakozást, és könnyebbé tenni a ráhangolódást azáltal, hogy a következő napokban, hetekben összegyűjtjük nektek azokat az ajándékokat a kínálatunkból, melyeknek a család minden tagja biztosan örülne.

Ebben a cikkben a kedves férjeké, férfiaké a főszerep, lássuk csak, mi mit rejtenénk számukra a fa alá:

gear

A férfiak a méretre különösen érzékenyek legyen szó bármiről - ugye? Az 52 cm óriás fali órával és annak exkluzív, látható mozgó szerkezetével minden bizonnyal le fogod venni a férjed a lábáról - és a vendégeket is, akik nem győzik majd megcsodálni a falatok látványos ékességét.

konyvtamasz

Egy hosszú nap után nagyon sokan szeretnek egy jó könyvvel a kezükben lazítani, ezalól pedig a férfiak sem kivételek. Ha a kedvesed is ilyen típus, minden bizonnyal számos könyvet birtokolhat. Lepd meg őt egy a stílusához illő könyvtámasszal, hiszen "rend a lelke mindennek". 

bogre

A férfiak a teremtés koronái. Egyszerűen kifejezhetjük hódulatunknak ezzel a bögrével, melyet hatalmas korona és egy elismerő gondolat díszít - aligha létezik ennél egyértelműbb megerősítés számukra. Ha úgy gondolod, a férjed mindennek az abszolút királya, vagy csupán ő hiszi ezt magáról, add meg neki továbbra is ezt az örömet, “legyen karácsonya”. :)

kepkeret

A férfiak is szeretik az otthonos kiegészítőket, hiába jól érzik magukat az adott környezetben, sokszor mégsem tudják megfogalmazni, hogy pontosan mitől van ez. Nos, mi tudjuk: számos otthonteremtő kiegészítő közül az egyik ilyen a képkeret, amely a benne lévő fotóval melegséget visz az enteriőrbe. Családcentrikus férjnek egy stílusos, határozott képkeret kiváló választás karácsonyi ajándékként.

borhuto

Azt mondják, egy bizonyos kor után illik érteniük a férfiaknak a borokhoz. Akár így van, akár nem, a bor a megfelelő hőmérsékleten fogyasztva mutatja meg leginkább az íz- és illatjegyeit - ehhez nem kell szakértőnek lenni. Ennek az elegáns és praktikus kiegészítőnek egy bor rajongó kincstárában jó helye lesz és minden bizonnyal gyakran kerül majd elő. Hűvös őszi-téli estéken az italt lehűti, a hangulatot pedig felmelegíti. Borhűtő kiöntőcsővel.

drinking_rulett

Vannak olyan férfias játékszerek, amelyekről nem feltétlenül kell tudnia a nőknek. Imádnak játszani, hangos baráti társaságban eltölteni az időt, és legurítani néhány italt egy görbe estén. Ők így kiengedik ki a gőzt, nem utolsó sorban melyik férfi nem szeret nyerni?! A poharakkal ellátott rulett játék igazi kaszinó hangulatot kölcsönöz, és még a legunalmasabbnak ígérkező karácsonyi összejövetelt is feldobja! Tedd a fa alá és játszatok mindannyian - garantáltan emlékezetes karácsony lesz! Drinking rulett.

csikos

Egyre többen szeretnek a konyhában foglalatoskodni a férfiak közül, mi több sokan a főzés jelenségét is nagy rutinnal űzik a háziasszonyok örömére. A markáns, határozott ízeket, különleges fűszerezéseket az erősebbik nem kimondottan kedveli, ezért egy-egy újdonságra nyitott, kísérletező kedvűek számára a Csikos lekvár különlegességekkel nem lehet mellé lőni. A többféle ízben kapható lekvárok remekül illenek a karácsonyi sültekhez, vagy más ínycsiklandó fogásokhoz.

foldgomb

A te férjed az a mindig utazni vágyó, mindig tervező, és örök álmodozó, művész típus? Akkor egyrészt szerencsés vagy, mert különleges lelkivilággal rendezkezhet, másrészt valószínűleg kedveli az időtálló, ízléses dekorációkat a környezetében, melyeknek ráadásul még funkciójuk is van. A mágneses, forgatható földgömb egy klasszikusan férfias lakáskiegészítő, amely minden íróasztalon és könyvespolcon jól mutat, a gombostűkkel pedig kedvére tervezgetheti a következő utazást, vagy megjelölheti a már felfedezett helyeket.

deluxe

A vörösbort gyakran szokták szellőztetni, mivel a borral érintkező oxigén hatására a nedü valósággal élni kezd, zamata és illata kinyílik, megmutatja magát a kóstolójának. Vétek lenne csak úgy felhörpinteni a vörösbort anélkül, hogy a tulajdonságait meg ne ismerje az ember. Egy nem mindennapi megjelenésű dekantálót ajánlunk a férjek számára a fa a alá, amit még azonnal fel is tud avatni. Igazi dísze lesz az ünnepi asztalnak is!

gyertya

Az illatokat ők is szeretik, a pezsgőt és az izgalmas fényeket még annál is inkább! Ötvözve a kettőt született meg ez a letisztult megjelenésű gyertya, amely egy üvegbe zárt pezsgő szofisztikált illatát idézi. A romantikát ugyanúgy igénylik a férfiak is, és valljuk be ezzel magadnak is vettél egy ajándékot. Vagy többet is…?

__

Hamarosan folytatjuk a sorozatunkat, legközelebb a drága Édesanyákat halmozzuk el ajándékokkal. Ha még nem találtad meg az igazit, látogass el a www.stileinterio.hu weboldalra, ahol kényelmesen az otthonod melegéből rendelheted házhoz a kiválasztott ajándékokat.

Várunk vissza!

Stile Interio