Meghökkentő ízvariációk az őszi estékre - Csokoládérajongók előnyben

2018. september 10.  | 

Ajándék

A chocoMe manufaktúra újabb fontos fejezetet nyit történetében eddigi legerősebb termékfejlesztésével, összesen 6 vadonatúj csokoládévarázslattal bűvöli el a csokoládé-hívőket és az ínyenceket.

Kepernyofoto_2018-09-10_-_11.48.59

A chocoMe Petit 21, egy teljesen új termékkategória, amely nemzetközi szinten is kuriózumnak számít a csokoládékészítés piacán. A legújabb csokoládécsodának már a neve is könnyed kifinomultságot közvetít: a francia „petit“ azaz „kicsi, pici“, a dobozban megtalálható csokoládélapok méretét, a 21-es szám pedig mennyiségüket jelöli. A mindössze 5 mm vékonyságú, ínycsiklandó és furfangos lapocskák valódi meglepetést tartogatnak, ugyanis – kecses megjelenésük ellenére – töltelékkel is rendelkeznek.

Az új csokoládékülönlegesség olyan ízvariánsokat kóstolhatnak az ínyencek, mint a mennyei karamell és a japánban népszerű citrusféle a yuzu, amellyel semmihez sem fogható, pikáns ízvarázslatban lehet részünk, de megízlelhetjük a fanyar passion fruit-karamell-fekete szezámmag hármas kombinációját, valamint a mogyoró plariné és Etióp Harrar kávé töltelékes  kettősének ízvilágát is, mely lágy tejcsokoládé köntösben érkezik.

Még egy rabul ejtő gyümölcsvarázslat vár ránk a manufaktúra jóvoltából, a  Voilé család új tagja, a chocoMe Voilé Mangó, amelynek bűvös alapeleme az aszalt gyümölcs, mely egyenesen Thaiföldről érkezik és különleges kezelésének, a mangó juice-ban áztatásának köszönhetően kivételesen kellemes textúrával rendelkezik, így válik tökéletes párjává az intenzív kakaós ízjegyekkel rendelkező, francia 70%-os kakaótartalmú étcsokoládénak.

A chocoMe jóvoltából tehát a 2018-as őszi/téli szezonban is váratlan csokoládéálmaink válnak valóra, amelyekben ismét életre kel a hétköznapokat megédesítő, ellenállhatatlan ízek mágiája, valamint a mesterség és a minőség iránti elkötelezettség.

Szerezd be az esti nasijaid, kattints ide az összes termékért: ChocoMe kényeztetés

Stile Interio