Baba Bulik

2018. july 8.  |  0

Ajándék

baba

Babaváró buli, keresztelő, tejfakasztó buli. Ilyenkor főszerepben az újszülött, vagy a még úton lévő kisbaba, valamint a szülők. Egyre divatosabb szokás itthon is ünnepelni, ám igazi trendje hol máshol éli virágkorát, mint Amerikában. Egy ilyen összejövetelkor a várandós kismama, vagy az újdonsült anyuka, apuka barátai, rokonai vannak jelen, hogy összegyűlve egy jót beszélgessenek, megosszák egymással kért, vagy nem kért jótanácsok ezreit, esetleg az ott lévő vendégek megtudhassák a születendő baba nemét és nevét.

Kepernyofoto_2018-07-08_-_11.12.37

Sokaknak, - leginkább azoknak, akiknek még nincs gyermekük, vagy még nem vettek részt ilyen eseményeken - fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása, hiszen olyannal szeretné meglepni a leendő, vagy újdonsült szülőt, amire valóban szüksége van a kismamának és a babának - az apuka tejfakasztó bulijára szóló ajándékok nem ide sorolandók, hiszen a férfiaknál teljesen másról szól a baba ünneplése…:) Könnyű dolgunk van, ka készült kelengyelista, melyen minden olyan hasznos dolog fel van sorolva, ami az újszülött és a kisbaba ellátásához elengedhetetlen, ám ha nincs ilyen lista, és szeretnél a pelenkatortán túl valami egyedivel és személyessel kedveskedni a kismamának és a kisbabának, nézd meg az alábbi listánkat az újdonságaink között szereplő termékekről.

babatermek

1. Három részes képkeret, amibe belehelyezheted az ultrahang képeket, újszülött fotókat. 2. Puha squishy figura, a baba legbújósabb játékáért. - többféle. 3. Első fog- és hajtincs tárolóval ellátott képkeret. 4. Twinkle Twinkle album, mindkét nemű baba számára. 5. Bögre szett, hogy teljes legyen a (bögre)család is. 6. Plüss unikornis figura kicsiknek és nagyoknak. 7. Zenélő hógömb, a békés avásért. 8. 3D ezüst macival díszített képkeret a legszebb megörökített pillanathoz. 9. Kényeztető testápoló csomag a mamának, mert igazán megérdemli. 10. A baba első 12 hónapja egyetlen képkeretben. 11. Pasztellkék baba bögre és kistányérok kisfiúnak. 12. Első cipőcske tároló doboz, hogy megőrizhesd a legkedvesebb babaholmit.

Stile Interio