Kosarak és otthonok

2018. february 17.  |  0

Otthon

A kézzel fonott kosarak textúrájuknál fogva meleg hangulatot teremtenek a legtöbb otthonban. Ám nem csak a négy fal között, hanem azon kívül is mutatós darabok: a kertben, a teraszon, az erkényen, egy kockás pléden a parkban, piknikezés közben, egy szóval bárhol. A fából fonott és más anyagból készült kosarak talán amióta először megjelentek igen népszerűek, mi pedig most megmutatjuk, hogy mit tarthatsz bennük, valamint mire használhatod ezeket a kedves darabokat.

Nagyon sokan kedvelik a fonott kosarakat, ezért tavaszi újdonságaink bővelkedik számos szín- és formavilággal készült kosár dekorációkkal. Néhányat kiemelve közülük készült el egy új blog bejegyzés, amiben elkalandoztunk kicsit, hogy milyen otthonokhoz képzeljük el őket, és mi miket tartanánk bennük. Négy eltérő stílusú enteriőrbe illesztettük bele őket, de egy közös bennük: valamennyi otthon, távol a város zajától, a vidék nyugalmát és formáit hordozza magában. A sokszínű felhasználási lehetőséggel megáldott kosarak bármilyen környezetben jól érzik magukat, mi mégis a nőies, letisztult, kecses, formagazdag környezetbe ajánljuk őket. Most pedig lássuk, vajon mit rejtenek…?

provence

Varázslatos Provence

Erről a kosárról első gondolatként a friss, langyos, levendula illatú szellő jutott eszünkbe. A francia vidék ihlette, mindenesetre az apró levendulavirág színű textil bélésével, néhány vendég kéztörlő, illatos szappan, apró kiegészítők praktikus tárolója lehet. Vagy csak egyszerűen tarts benne egy csokor szárított levendulát, már önmagában is kellemes lakásdekoráció a szobád egyik üres pontján. A kosár itt elérhető.

english_romantic

Angol romantika

Az angol romantika talán a világon a legismertebb, ami gyakran megelevenedik filmekben, képeket, könyveben, és az elegáns kávéscsészéket se felejtsük ki a sorból, ha olvadozni szeretnénk a bájtól. Kedvelt és gyakran alkalmazott mintája a finom, pasztell árnyalatokban pompázó rózsaminta, amit a lakberendezésben olyakor igen merészen használnak. Textúrái a natúr, fehérre antikolt faburkolatok és a puha textilek, fehérre mázolt kovácsolt vas, valamint az áttetsző, légies függönyök jellemzőek. A Stoffa a Fiori kosár ezt a hangulatot adja vissza, ezért a valaha látott legnőiesebb szobák tökéletes kiegészítője lehet. Tarthatsz bennük cserepes tearózsát, fonalakat, varrókészletet, pici szappanokat a fürdőkád mellett, sőt, ha vendégeid érkeznek, kínálhatsz bennük stílusosan muffint a csésze tea mellé. A kosár itt elérhető.

rustic

A rusztikus német

Persze március elején már a tavaszba vágyunk, de amikor kitekintve az ablakon épp kövér pelyhekben esik a hó, ki ne vágyna az osztrák Alpokba egy gyönyörű, rusztikus fakunyhóba, ahol minden csupa meleg színekkel és anyagokkal van tele. A puha, kellemes tapintású anyagok, a kandalló, sőt, még a padló recsegése is mind-mind kötelező kelléke ennek a környezetnek, hisz ez adja meg a hamisítatlan hegyvidéki hangulatot. A neutrál föld színek dominálnak, ahogy a Shabby kosaraknál is, amit mi frissen sült, ropogós pékáruval megtöltve tennénk a reggeli asztalra. Használhatod más aprósütemények kínálására, vagy épp a friss tojások tárolására, hogy a hűvös kamra is kapjon a melengető hangulatból, amit áraszt magából ez a kis szépség. A kosarat itt érheted el.

fulesszaten

Horgolt, letisztult báj

Talán ez a legsokoldalúbb kosár a tavaszi kínálatunkban, hiszen a teljesen fehér színe valamennyi otthonba beilleszthető, a magasan ívelő füleivel akár fel is függeszthető, sőt, a karodra is tudod akasztani, és neki indulni a vasárnapi piacozásnak. Csak a képzeleted szabhat határt a felhasználási sokoldalúságának. Mi festett, húsvéti tojásokat, és szénára, vagy fűcsomóra ültetett nyuszi dekorációt tartanánk benne az ünnepi asztalon. Akár dekoráció, akár friss virágcsokor, akár húsvéti tojásokat tartasz benne, a hófehér szatén szalag elegánsan átfogja a tartalmat. Édesanyák, nagymamák biztosan oda lennének értük, ezért ajándéknak is remek ötlet - persze egy illatos orgona csokorral megtöltve. A kosarat itt találod. A fa nyuszi dekorációt pedig itt.

csipke_1

Csipke csoda

A csipke, a boldog békeidőket idézi fel bennünk, amikor nyaranta a nagymamánál töltöttük az időt - és a frissen sült palacsinákat. Ki ne emlékezne Nagymama csipke terítőjére? Imádtuk, mégha nem is mindig tudtunk azonosulni a stílussal. A régi megjelenést a modern anyaggal ötvözték, és így születtek meg ezek az egyedi vinyl asztali alátétek, keményített csipke kosarak, és a mai formára szabott, divatos asztali futó. Mind kapható nálunk, és nagyon szeretjük őket! Ajánljuk romantikus lelkeknek, nosztalgiázásra vágyóknak, nagyszülőknek, anyukáknak, klasszikus designt kedvelőknek és csipke szerelmeseinek, a frissen kisült sajtos pogácsák alá. Az alátétet itt éred el, a csipke kosarat itt, az asztali futót pedig itt.

Kellemes vasárnapot kívánunk!

Stile Interio