Esküvő a tél jegyében

2017. november 13.  | 

Esküvő

Esküvő a tél jegyében

Az esküvői főszezon leginkább a tavaszi, nyári hónapokban tart. De ha oda vagy a karácsonyért és szereted a tűzpattogását hallgatni, vagy nézni a csillámló hóesést és a hófedte tájakban gyönyörködni, akkor kislánykorodban biztosan Te is téli esküvőről álmodoztál.

telieskuvo_kep

Milyen legyen a dekoráció?

Egy csodaszép téli esküvő kiinduló színe lehet akár a fehér, a pezsgő, a piros, vagy a sötétzöld is. Ezeket kombinálhatjuk az arany és a rózsaszín árnyalataival, így meleg hangulatot kölcsönözhetünk, vagy megidézhetjük a jégbirodalmát az ezüst és szürke színekkel. Fenyőágak és tobozok, bogyós gyümölcsök és szárított levelek egyaránt jól mutatnak a díszítésben. A vacsoraasztalokat tömbgyertyákkal, hópelyhekkel és különleges vázakkal is ünnepivé tehetitek.

dekor

Köszönő ajándék

Ha az ünnepek előtt mondjátok ki az igent, akkor akár gömböket is használhattok az ültetőkártyák elhelyezéséhez. A násznépnek pedig egy-egy hógömbbel vagy téli illóolajjal kedveskedhettek, viszonzásul, amiért veletek ünnepeltek.

ulteto

Forró italok

A forró csokiból, a teákból és egyéb gyümölcsből készült forró italokból a hidegidőben sosem elég. Ha ezeket egy kis alkohollal is fűszerezitek és forraltbort, rumosteát kínáltok a jó hangulat is garantált. Az italokat szervírozhatjátok bögrékbe, így még jobban passzol a téli hangulathoz.

bogre2

Jókívánságok

Az esküvő után, akár az első házassági évforduló alkalmával remek program azokat a kedves sorokat és jó tanácsokat vissza olvasni, amit a vendégek a lagziban írtak, ehhez viszont elengedhetetlen kellék egy jókívánság gyűjtő doboz vagy üveg.

gyujto

Reméljük sikerült meghoznunk a kedved egy téli boldogító IGEN-hez!