Ajándékötletek Édesapáknak

2017. december 15.  |  0

Ajándék

Ajándék ötletek Édesapáknak

dad-christmas_1

Óriás Bögre

„Te vagy a legjobb Apuka a világon. Szeretlek.” Ehhez a felirathoz nem is lehet sokat hozzáfűzni, minden apuka örülne egy ilyen óriásbögrének.

apa4

Képkeret

Egy letisztult fa, asztali képkeret benne egy közös fotóval szuper ajándék, és akár az irodájába is kirakhatja a büszke apuka.

apa6

Bordekantáló

Olyan borkedvelő édesapáknak ajánljuk, akik szeretnek igazán minőségi bort inni, hiszen a dekantálás során még jobban előjönnek a borban lévő ízek.

apa10

Sütőkesztyű

A neoprénkesztyűk királya! A neoprén anyagnak köszönhetően a forró tepsiktől és lábasoktól sokáig védi a kezet. Konyhatündér apáknak kötelező!

apa11

Óratartó

A Te édesapád is gyűjti az órákat? Stílusos óratartó dobozunk remek ajándék lehet minden korosztály számára.

apa7

Asztali csocsó

Foci rajongó édesapáknál garantált a siker ezzel az asztalra rakható csocsóval, ami mellesleg praktikus és kishelyen is elfér!

apa1

Fali képkeret

Ha van egy nagy üres falatok otthon, amelyet fel lehetne dobni valamivel. Mit szólnál hozzá, hogyha karácsony estére meglepetésnek felhelyeznéd ezt a mutatós, nagy méretű képkeretet, persze megtöltve rengeteg közös emléket őrző fotóval. Ez a családi fotókkal feltöltött különleges képkeret, akár a nappali vagy a hálószoba éke is lehet.

apa5

Objektív bögre

Hogy mivel tudnál meglepni egy apukát, aki a fotózás szerelmese? Naná, hogy egy objektívnak álcázott bögrével! A bögre belseje ráadásul még termoszos is, így sokáig melegen tartja a kedvenc italát.

apa2

Sörös pohár

1,5 literes sörös pohár vicces jelölésekkel. Na ebből igazán vidáman sörözhet apu!

apa8

Pizzavágó

Apukád szeret enni? Szereti a pizzákat vagy Olaszországot? Van egy tippünk! Ez a pizzavágó Scooter stílusos ajándék és igazán hozza az olasz életérzést.

apa3