10 ajándék tipp, amivel meglepheted barátodat!

2017. december 14.  |  0

Ajándék

10 ajándék tipp, amivel meglepheted barátodat

1920_christmasdrinks_1

 

Bögre

"Te mindig is a legjobb barátom leszel, mert túl sokat tudsz" feliratú 7dl óriás bögre remek ajándék lehet barátodnak. Használata közben eszébe juthatsz és veled együtt a sok közös emléketek is.

barat4

Képkeret

Legjobb barátodnak klassz ajándék lehet, ez a stílusos asztali képkeret kedvenc közös fotótokkal. Ezzel biztosan nem fogsz tévedni!

barat1

Kulcstartó

Kísérő ajándékként mindig jól jön egy kis extra szerencse! Ez a kulcstartó bárhová elkísérheti barátodat így reméljük a szerencse is vele lesz.

barat6

Kívánság gyöngy

Kívánság gyöngy egy kedves barátnak! „Nyisd ki a kagylót, vedd ki a gyöngyöt, kívánj valamit és viseld a nyakadban a gyöngyöt, hogy teljesüljön a kívánság!” A dobozban található egy ezüstszínű nyaklánc és medál, amelybe egyszerűen bele lehet helyezni a gyöngyöt és biztonságosan hordani.

barat3

Párna

A Te barátod is kutya rajongó? Akkor biztosan örülne egy pihe-puha kutyusos párnának. Annyira cukik ezek a kutyusok, hogy nem lehet nekik ellenállni.

barat8

Gyertya

Ezek az exkluzív minőségű és magas illatanyag tartalommal rendelkező aromaterápiás gyertyák pompás kiegészítők relaxációhoz, meditációhoz, masszáshoz, fürdőzéshez. Ha az üveg kiürül tárolónak is használható és látványos dekorációs elem lehet a ház bármely pontján.

barat5

Pingvin

Ezek a cuki pingvinek garantáltan mosolyt csalnak barátod arcára. A mókás szemek, az aranyos kis sapka és sál ellenálhatatlanná teszi őket. Karácsonyi dekorációnak vagy plüss kedvencnek és kiválók.

barat10

Napelemes rénszarvas

Az izgő-mozgó napelemes figurák mosolyt csalnak az ember arcára, akárhányszor rápillantanak. Nem meglepő, hogy sokember gyűjti őket, a Te barátod is köztük van? Akkor ez a karácsonyi kiadás remek ajándék lehet!

barat2

Lábtörlő

Egy igazán humoros barátodnak keresel ajándékot? Remek választás lehet ez a poénos feliratú lábtörlő. Már az ajtóhoz érve mosolyt csal az emberek arcára és mellesleg még sört is vámolhat az érkezőktől.

barat9

Könyvtámasz

A Te barátod is imád olvasni és már egy könyvtárnyi könyvet halmozott fel? Ennek a fém könyvtámasznak biztosan örülni fog és kedvenc könyvei sem dőlnek el többé.

barat7