10 ajándék ötlet borrajongóknak

2017. december 20.  |  0

Ajándék

10 ajándék ötlet borrajongóknak

THW-club-people-clinking-700p

1. Dugóhúzó

Ez a kedves kis robot Robottle egy dugó húzó, akinek segítségével könnyen kinyílnak a borosüvegek.

blog

2. Lábtörlő

„Bort Hoztál” felirattal már az ajtóban jelezhető, hogy egy igazi bor kedvelő otthonával állunk szemben. Ezzel a lábtörlővel garantált a jó kedv!

blog2

3. Neoprén dekoráció

Ki ne szeretne egy saját komornyikot? Ha ezzel az elegáns neoprén borgallérral díszitett bort ajándékozol, akkor garantáltan mosolyt csalhatsz egy borkedvelő arcára. Anyagának köszönhetően hosszú ideig megfelelő hőmérsékleten tartja a bort.

blog3

4.Dekantáló

Az idősebb borokat érdemes dekantálni, mert az idő múlásával szediment azaz üledék képződik a borokban. A dekantáló ezt szűri meg, illetve meglevegőzteti a bort, amivel erőteljesebb íz és illat élmény érhető el. Ez az aljzattal rendelkező darab elegáns kiegészítője lehet a bortartóknak.

blog4

5. Hűtőtasak

Ez a zselés hűtőfolyadékkal töltött tasak megfelelő hőmérsékletet biztosít a borok számára. Praktikus kialakításának köszönhetően akár piknikekre, partykra is könnyen hordozható.

blog5

6. Pohár

Egy jó bor szép pohárból még jobban tud esni. Egy vicces feliratú, vagy mókás kialakítású borospohár, egyedi és praktikus ajándék lehet.

blog6

7. Ajándékszett

Ebben a 3 részes ajándékszettben megtalálható a borozáshoz szükséges alap felszerelés. Bornyitó, kiöntő és egy elegáns dugó mellyel vissza zárható a palack.

blog7

8. Kiöntő

A rozsda és cseppmentes kiöntő-dugó segít szervírozni egy üveg finom bort és ha nem fogyna el a dugó segítségével könnyen vissza zárható.

blog8

9. Lekvár

Egy különleges forralt boros, szilvával és zöld kardamommal ízesített lekvárral nem tudsz mellé lőni az ünnepi asztalnál.

blog9

10. Ajándékdoboz

Akár egy üveg bort is ünnepélyessé tehetsz, ezzel a stílusos csomagolással. Masszív anyaga miatt a megajándékozott később újra hasznosíthatja.

blog10