Felhasználónév / E-mail
Jelszó
Elfelejtetted jelszavad?
 
     
 
Add meg E-mail címedet és eljükdjük neked!
Miután beírtad az email címedet kattints a lenti gombra! Ezek után azonnal kapsz egy levelet az elfelejtett jelszavaddal!

 
     

STILE BLOG

Tippek és tanácsok stílusosan! Ajándék ötletek, lakberendezési tanácsok és kedvenc termékeink is helyet kapnak. Inspiráció a mindennapokra!
5 ékszertartó, ami feldobja a szobád
2017. július 11.

Az ékszerdobozok térhódítása nem kifejezetten mondható újkeletű dolognak, az iszlám üvegművesség eredményeként ugyanis már jóval korábban megjelent. Ehhez a technikához több színvilág is társult, a türkizt 1250 körül áttetsző sárga-zöld üvegek váltották fel. Napjainkban már számtalan anyagból és stílusban készült darab áll rendelkezésünkre, így biztosan minden nő megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. A külcsín mellett általában szeretjük, ha valami praktikus is, a választás során pedig az is meghatározó szempont, menyi ékszerünk van elfekvőben.  

Igazi praktikusság türkiz köntösben

Imádjuk, ha valami amellett, hogy szép, mást is ’fel tud mutatni’. Ez a türkiz, műbőr ékszerdoboz is ilyen. A szoba komódján vagy egy asztalon elhelyezve mutatós, több férőhelyes, felnyitva pedig egy kis tükröt találunk benne. Számunkra az igazi pluszt a kivehető kis rekesze adja, amibe karkötők, fülbevalók, nyakláncok helyezhetőek el, ráadásul ezt ketté hajtva és összecsatolva egy utazás során kis helyet foglaló ékszertárolót kapunk.


A fekete klasszikust mi sem hagyjuk ki

Az igazi klasszis, letisztult dolgokat az időtállóságuk és a feltűnés nélküli eleganciájuk miatt szeretjük. Ezért toplistás Nálunk ez a fa mintázatú, fekete ékszerdoboz, amiben rengeteg apróság elfér a többszintes elrendezésének köszönhetően. A felső részben a gyűrűknek, fülbevalóknak, illetve karkötőknek, az alsó szekcióban pedig a nagyobb ékszereknek van elegendő hely. Nem hiányozhat a kis tükör sem, amiben ellenőrizhetjük, mennyire passzol a kiválasztott kiegészítő a sminkünkhöz és a ruhánkhoz.


Csipke, a nőiesség jegyében

Ha egy olyan klasszis anyagot kellene mondanunk, ami a nőiesség egyértelmű képviselője, akkor a csipkére esne a választásunk. A lennel kombinálva tökéletes párost alkot, az így megalkotott ékszertartó pedig a letisztult természetességet jeleníti meg. A különleges mivoltának köszönhetően egy figyelemfelkeltő, dekoratív elem, amin a szobába lépve mindenkinek megakad a tekintete. A két fiókon kívül a tetején lévő kupola alatti rész a fülbevalók számára nyújt ideális rejtekhelyet, míg a nyakláncok gyönyörűen mutatnak a csipke rátétre helyezve.


Az ékszertartó fa sikere töretlen

Az ékszertartó fa néhány éve jött divatba, és a praktikusság mellett a szoba igazi dekoratív elemeként is szolgál. Ebben a tekintetben nem kell feltétlenül leragadnunk a fémből készült daraboknál: a plexiből és fából kivitelezett ékszertartóra nem csak a kedvenc kiegészítőinket akaszthatjuk fel, a fülbevalóink, gyűrűink számára ideális hely az alsó részen kialakított mélyedés.


Finom színek és vonalak a romantika nevében

Vannak olyan lágy, nőies színek és formák, melyek sosem mennek ki a divatból. Ilyenek többek között a finom, halvány árnyalatok és a rózsa mintázat is, melyeket ezen a könyv alakú dobozon is felhasználtak. A műbőrből készült, textillel bélelt darab véleményünk szerint egyetlen olyan lány szobájából sem hiányozhat, akik odavannak a romantikus jegyeket viselő tárgyakért. A dobozt felnyitva egy nyakláncok és fülbevalók tárolására szolgáló akasztós, illetve zsebes rész van kialakítva, a gyűrűinket, karkötőinket pedig külön helyre tudjuk elpakolni.
Értesülj elsőként a legújabb trend-ekről, akciókról.
Irakozz fel a blogleveleinkre!